Sleutel van de Schouwburg in handen van Flex to the Max

Berichten

Vorige week verraste programmeur Lieke Jordens Stichting Flex to the Max bij Flex Dansstudio met taart! Afgelopen voorjaar deed de Stadsschouwburg Nijmegen een oproep voor een plan tot de Sleutel van de Schouwburg aan alle Nijmegenaren. Het plan mocht cultureel zijn, maar het liefst buiten de kaders van de Schouwburg. Het doel de Schouwburg beschikbaar te stellen aan de stad voor een verrassende activiteit.

Stichting Flex to the Max diende samen met nog negen anderen een plan in. Het plan van Flex to the Max heeft de sleutel gewonnen. Programmeur Lieke Jordens ging vorige week langs om het feestelijke nieuws te vertellen met de sleutel, taart en confetti.

Stichting Flex to the Max wil graag jonge balsporters en performers samenbrengen. Zij willen deze disciplines laten ervaren dat er veel bewegingsmogelijkheden zijn. Deze dragen bij aan een ongelooflijk goed samenspel van twee werelden. Door gezamenlijk naar iets toe werken en dit af te sluiten met een spetterende voorstelling, creëren zij de mogelijkheid dat niemand buitenspel staat. Vanaf januari kunnen balsportverenigingen zich aanmelden voor dit project.

Stichting Flex to the Max voert haar eigen plan uit en de Stadsschouwburg staat met raad en daad bij en stellen het theater ter beschikking.