Project groep 8

Projecten

Afscheid groep 8 bij basisschool De Lanteerne

De laatste dagen/weken stonden bij Basisschool De Lanteerne  in het teken van afscheid nemen van schooljaar 2015-2016 en voor een aantal ook van een basisschoolperiode. Voor onze schoolverlaters is dit jaar weer een aparte afscheidsavond georganiseerd.

De kinderen hebben daarin o.a. de voorstelling ‘Life is a circus…’ op het podium gebracht! De voorbereidingen daarvoor lagen op het kamp. Daar hebben ze in groepen twee uur enthousiast gewerkt aan het in elkaar zetten van deze voorstelling. De groepen dans, acteren, zang, decor/kostuums en foto/video en werden geleid door de docenten Anouk, Tine, Floor en Caddy.

Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Stichting Flex to the Max, opgericht door Jasmijn Wolfers & Caddy Kuiper. Een jonge stichting die bevlogen is, creatief, inspirerend en maatschappelijk betrokken. Zij staan voor educatieve projecten, willen talenten samenbrengen en creëren voorstellingen, zoals in dit geval ‘Life is a circus…’. Alle kinderen van groep 8 hebben hun aandeel geleverd en ook de leerkrachten hebben zich van een bijzondere kant laten zien! Wat hebben we genoten! Alle complimenten!